Itálie 2012

Letos už podruhé hurá do Itálie :) V pondělí 4.6.2012 jsem udělala absolutorium na škole a hned v pátek 8.6.2012 jsem odjela do Itálie pracovat do hotelu Teresa v Caorle jako barmanka - servírka :) Zpočátku to všechno vypadalo dobře, ale být celý tři měsíce zavřená v neklimatizovaným hotelu (děsný vedro, že jsem museli spát na terase) s personálem o počtu 6 lidí (brzo ponorka), poslouchat buzeraci od šéfový a navíc pracovat v absolutně nezařízeném hotelu (např. pouze 6 skleniček na víno), to je děs, běs a hrůza!!

Ale i každá špatná zkušenost je dobrá, a tak jsme vydrželi až do 14.9.2012 a pak jsme se vrátili zpátky do Čech. Ne všichni, jen já a kuchař :) Ostatní zůstali, pouze mě týden předtím už ruply nervy a řekla jsem "Jedeme domů"..no a bylo to :) Týden jsme si to užívali, pak se sbalili a 14.9. jsme jim zamávali z autobusu a odjeli pryč.

My dva.

Já a kuchař.

Efča a Dalibor.

My dva, co se budeme 20.7.2013 brát :)

Ano, na celé Itálii byla pouze jedna kladná věc..a to, že jsem si tu našla přítele, se kterým jsme se v Itálii i zasnoubili a jsem nejšťasnější ženská na světě ;)

A to, že jsme byli za celý 3 měsíce pouze 2x u moře, to už je věc druhá.. 

Už nikdy se sem nevrátíme, ale našli jsme tu sebe, své životní partnery, Efču a Daliho.. :)

Itálie 2012